ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Ρωσία: Παιδεραστής βίασε και δολοφόνησε άγρια το γιο και τη γυναίκα του ως «προδότες»

Φρίκη στη Ρωσία: Παιδεραστής βίασε και δολοφόνησε άγρια το γιο και τη γυναίκα του ως «προδότες»
Facebook

Αντιμέτωπος με εικοσαετή κάθειρξη βρίσκεται ο καθ' ομολογία Ρώσος παιδεραστής και δολοφόνος του γιου και της γυναίκας του, Σάβα Νικιτίν, ο οποίος συνελήφθη σε προάστιο της Μόσχας.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο 34χρονος άνδρας δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα το γιο του, ο οποίος έφερε 62 τραύματα από μαχαίρι και κατσαβίδι, αφού πρώτα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το αγόρι, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Η 29χρονη γυναίκα του βρέθηκε επίσης άγρια δολοφονημένη, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως πάλεψε για τη ζωή της προτού στραγγαλιστεί. Η σύζυγός του, όταν ανακάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση του πεντάχρονου γιου τους, τον απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Ο 34χρονος εγκληματίας είναι γιος του Αλεξάντερ Νικιτίν, γνωστού συγγραφέα της Κριμαίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Μετά τη διπλή δολοφονία που διέπραξε, ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο νεκρό σώμα του γιου του έγραψε με αίμα τη φράση «σου έδωσα ζωή, και τώρα θα στην αφαιρέσω», από τη νουβέλα του Νικολάι Γκόγκολ «Τάρας Μπούλμπα», ενώ στο σώμα της γυναίκας του, έγραψε τη λέξη «Ιούδας».

Ο παιδεραστής πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται υπό εικοσιτετράωρη αυστηρή αστυνομική φρούρηση σε νοσοκομείο της Μόσχας, όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ