ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία επιβάτη αεροπορικής: Αεροσυνοδός άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας, ενώ τη χρησιμοποιούσα

Καταγγελία επιβάτη αεροπορικής: Αεροσυνοδός άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας, ενώ τη χρησιμοποιούσα

Θύμα ρατσισμού δηλώνει πως έπεσε ένας επιβάτης αεροπορικής εταιρείας, καθώς, κατά τη διάρκεια πτήσης μέλος του πληρώματος άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας ενώ τη χρησιμοποιούσε.

Όπως είπε ο 35χρονος Adil Kayani, ήταν στην τουαλέτα 15 λεπτά όταν κάποιος χτύπησε την πόρτα. Απάντησε ότι βγαίνει αμέσως, όμως, μετά μεγάλης του έκπληξης είδε την πόρτα να ανοίγει.

«Ήμουν ακόμη στην τουαλέτα και πλήρως εκτεθειμένος. Φώναξα να βγει έξω και έκλεισε την πόρτα αμέσως», είπε, περιγράφοντας το τι συνέβη, σύμφωνα με τη βρετανική Metro.

«Δεν το έκαναν σε κανέναν άλλο στην πτήση. Δεν είναι ότι ήμουν στην τουαλέτα πολύ ώρα», σημείωσε, τονίζοντας πως αισθάνεται ότι παραβίασαν την ιδιωτικότητά του.

Η εταιρεία προσέφερε στον Kayani αποζημίωση 500 λιρών, τονίζοντας πως απλώς ανησύχησε για την σωματική του ακεραιότητα και εφάρμοσε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Ο ίδιος, όμως, δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς της και τονίζει πως έπεσε «θύμα ρατσιστικής διάκρισης. Βλέπουν το χρώμα του δέματός μου. Ήταν διάκριση. Νομίζω ότι είναι ισλαμοφοβία. Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου και αυτή είναι σημαντικότερη από τα χρήματα. Θέλω μια σωστή συγγνώμη».

«Με έκαναν να νιώσω σαν εγκληματίας. Ήταν ιδιαιτέρως εξευτελιστικό για μένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ