ΚΟΣΜΟΣ

Είπε στους γιους της ότι ο πατέρας τους έφυγε για δουλειά και τον βρήκαν διαμελισμένο σε κουτιά

Είπε στους γιους της ότι ο πατέρας τους έφυγε για δουλειά και τον βρήκαν διαμελισμένο σε κουτιά

Μία γυναίκα στο Οχάιο ομολόγησε πως πυροβόλησε θανάσιμα το σύζυγό της και στη συνέχεια τον διαμέλισε, τοποθετώντας τα «κομμάτια» του σώματός του σε κουτιά μέσα στο σπίτι της, όπου ζούσε με τους γιους της.

Η 50χρονη Marcia Eubank κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της Howard και καταδικάστηκε με 20 χρόνια φυλακή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πυροβόλησε το θύμα πολλές φορές, έπειτα από καβγά που είχαν το 2017.

Αφού ο σύζυγός της έπεσε νεκρός από τις σφαίρες της, η αδίστακτη γυναίκα χρησιμοποίησε διάφορα εργαλεία για να τον διαμελίσει. Έπειτα, έκρυψε τα κομμάτια του σε κουτιά, τα οποία τοποθέτησε σε μεγάλα δοχεία μέσα στο σπίτι της.

Τότε έσπευσε να ενημερώσει τα παιδιά της και τους κοντινούς συγγενείς τους, ότι ο Howard δέχθηκε μία δουλειά στο Τέξας και θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα.

eubank3

Ένα ωστόσο από τα κουτιά της φρίκης εντόπισε ο γιος τους, Howard Eubank Jr., μετά από μερικούς μήνες. Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο του υπνοδωματίου της μητέρας του. Τότε, παρατήρησε ένα σμήνος σκουληκιών γύρω από ένα κιβώτιο. Αμέσως, έστειλε μία φωτογραφία στη Marcia, ρωτώντας τη τι είναι.

«Είναι κάποιο σωματικό μέλος του πατέρα σου. Τα υπόλοιπα είναι σε κουτιά στο υπόγειο. Πάρε την αστυνομία και πες το. Τον σκότωσα» ήταν η απάντησή της.

«Μόλις ανακάλυψα πως η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου. Βρήκα κομμάτια του σώματός του στο σπίτι» φαίνεται πως είπε στον αστυνομικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mirror.

Οι Αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν την 50χρονη, η οποία ομολόγησε τη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι ήταν «βίαιος και έπρεπε κάτι να κάνει».

Λίγο καιρό μετά, η αστυνομία ανακάλυψε πως η Marcia είχε αγοράσει το όπλο τέσσερις μέρες πριν από τη δολοφονία του άντρα της, ενώ στον υπολογιστή της βρήκαν μερικές… περίεργες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, όπως το «πώς να δολοφονήσεις κάποιον» ή το «ποια δηλητήρια μπορούν να σκοτώσουν»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ