Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται μία 53χρονη από το Μέρσεϊσαϊντ της Αγγλίας, η οποία έχει χάσει όλα της τα… νύχια λόγω μυστηριώδους πάθησης.

Η Andrea Calland έχει επισκεφθεί όλων των ειδών τους γιατρούς, αλλά δεν έχει λάβει ξεκάθαρη διάγνωση από κανέναν σχετικά με το λόγο που τα νύχια της -τόσο των ποδιών όσο και των χεριών- σαπίζουν ξανά και ξανά.

Ο εφιάλτης άρχισε όταν είδε ένα από τα νύχια του ποδιού της να ξεριζώνεται. Άμεσα το κομμένο νύχι στάλθηκε από το γιατρό της σε ιατρικό εργαστήριο, αλλά όσο περίμεναν για τα αποτελέσματα, η 53χρονη έχασε και τα υπόλοιπα 19 ένα - ένα

«Είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Φανταστείτε να σας κοιτάζει κάποιος και να βλέπει πως δεν έχετε νύχια. Όλοι με ρωτούν εάν τα τρώω ή αν συμβαίνει κάτι. Δεν μπορώ να φορέσω πέδιλα και βασικά πλέον δεν βγαίνω καν έξω. Καμία γυναίκα δεν θα το ήθελε αυτό» περιέγραψε η 53χρονη σύμφωνα με το δημοσίευμα του Metro.

Ενώ δεν έχει δοθεί καμία διάγνωση, η μόνη... υποψία που έχουν οι ειδικοί είναι η άγνωστη ασθένεια να συνδέεται με τη βλεφαρίτιδα, από την οποία η Andrea Calland πάσχει εδώ και έξι χρόνια.

Η 53χρονη παλιότερα ήταν ένα άτομο με πολλούς φίλους και έντονη κοινωνική ζωή, αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει εξ΄ ολοκλήρου. Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, αφού σύμφωνα με την ίδια είχε «αφεθεί στη μιζέρια της», ενώ δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά.

Τα νύχια της ξεριζώνονται, ματώνουν, θεραπεύονται, μεγαλώνουν ξανά και πάλι από την αρχή. Αυτή είναι πλέον η εφιαλτική ζωή της Andrea καθώς η ασθένειά της παραμένει ένα «μυστήριο» και η ίδια δηλώνει πως δεν έχει «πού αλλού να στραφεί».

Διαβάστε επίσης