ΚΟΣΜΟΣ

Γιαγιά - «ράμπο»: Άρπαξε από τα μαλλιά γυναίκα που προσπάθησε να την κλέψει σε ΑΤΜ

Γιαγιά - «ράμπο»: Άρπαξε από τα μαλλιά γυναίκα που προσπάθησε να την κλέψει σε ΑΤΜ
Screen grab

Πολλοί επίδοξοι ληστές βάζουν στο στόχαστρο ηλικιωμένους καθώς πιστεύουν πως είναι πιο εύκολο να τους κλέψουν γιατί δεν έχουν δυνάμεις για να αμυνθούν. Αυτό, όμως, δεν ισχύει και για την 81χρονη Ντορίν Τζόουνς που «εξουδετέρωσε» μια γυναίκα σε ΑΤΜ πριν της αρπάξει τη σύνταξη. 

Η γιαγιά «ράμπο» βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο στο Μπλάκχιθ, των Δυτικών Μίντλαντς της Αγγλίας και μπροστά από ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της τράπεζας Lloyd’s έτοιμη να «σηκώσει» τη σύνταξή της.

Όπως εξήγησε η κα Τζόουνς, μια γυναίκα την προσέγγισε. Κρατούσε στα χέρια της ένα χαρτί, άρχισε να κάνει χειρονομίες και στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, έκανε μια απότομη κίνηση προς την κάρτα αναλήψεων της 81χρονης.

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: όχι, δεν θα πάρεις τα λεφτά μου, τα έχω δουλέψει», είπε η 81χρονη στην εκπομπή Crimewatch του BBC, εξηγώντας πως τη στιγμή που την προσέγγισε η άγνωστη γυναίκα, εκείνη προσπαθούσε να πάρει τα λεφτά από το μηχάνημα.

Πρώτα, όπως λέει, έσφιξε δυνατά την κάρτα στο χέρι της και μετά άρπαξε την γυναίκα που, όπως λέει, ήθελε να την ληστέψει.

«Την έπιασα από τα μαλλιά και από το γιακά και άρχισε να ουρλιάζει αλλά εγώ είμαι αυτή που θα έπρεπε να ουρλιάζω και να κλαίω. Μόλις την άφησα έτρεξε μακριά και έστριψε στη γωνία», συνέχισε η 81χρονη.

Τα λεγόμενα της ηλικιωμένης αποδεικνύει και βίντεο από κάμερα ασφαλείας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ