ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με φωτογραφία στο Instagram της Χίλαρι Κλίντον

Σάλος με φωτογραφία στο Instagram της Χίλαρι Κλίντον
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Επίθεση άνευ προηγουμένου από δεκάδες ακόλουθούς της και μη δέχθηκε η Χίλαρι Κλίντον με αφορμή μια φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε σε φούρνο-καφέ και ανέβασε τη φωτό που βλέπετε με συνοδευτικό σχόλιο «με εμπνέουν οι γυναίκες που ξεκίνησαν το @AvalonBakery, συστήνω ανεπιφύλακτα και τον καφέ τους».

Κάτω από το σχόλιο της Κλίντον, ωστόσο, η κοπέλα που εικονίζεται στη φωτογραφία έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραφε: Αυτή είμαι εγώ και ψηφίζω τον Μπέρνι (σ.σ. Σάντερς). Θα σας ζητούσα να κατεβάσετε τη φωτογραφία.

1234567

Από το να κατεβάσει τη φωτογραφία όμως, η Κλίντον προτίμησε να διαγράψει το σχόλιο. Κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αλγεινή εντύπωση και η οποία σχολιάστηκε καυστικά από αρκετούς υποψήφιους ψηφοφόρους...

«Λοιπόν, ακόμα δεν έχετε κατεβάσει τη φωτογραφία. Μόλις μας αποδείξατε ότι δεν είστε ικανοί να ακούσετε αυτά που σας ζητά ο κόσμος»

«Μήπως αυτή η γυναίκα σας έχει ζητήσει να κατεβάσετε τη φωτογραφία;»

hillary

«Από τη στιγμή που η Χίλαρι σβήνει σχόλια επειδή κάποιος είναι υποστηρικτής του Μπέρνι, είναι περισσότερο από ικανή να λογοκρίνει μελλοντικά την ελευθερία των ανθρώπων»

«Αντί να παραθέτετε τη φωτογραφία αλλάζοντας το σχόλιό σας, μήπως θα έπρεπε να την κατεβάσετε όπως σας ζητήθηκε;»

«Μήπως να την κατεβάσετε όπως επιθυμεί η κοπέλα»

«Κατέβασε τη φωτογραφία».

Αυτά είναι κάποια από τα σχόλια χρηστών που έδειξαν ιδιαιτέρως ενοχλημένοι με την τακτική της υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ