ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ομπάμα τρώει βραδινό με έξι δολάρια... Και δεν πληρώνει (pics)

Ο Ομπάμα τρώει βραδινό με έξι δολάρια... Και δεν πληρώνει (pics)
Instagram / anthonybourdain

Όσο πλησιάζει το τέλος της θητείας του στον Λευκό Οίκο, τόσο πιο άνετος, χαλαρός και προσιτός νιώθει ο Μπαράκ Ομπάμα. Κάτι που αποδεικνύει με τις διαδοχικές εμφανίσεις του σε δημοφιλή σόου, όπου δεν πλασάρεται ως ο πρόεδρος που δεν... σηκώνει πολλά πολλά, αλλά ως ένας άνθρωπος που εκτιμά το χιούμορ και την περιπέτεια.

Την περιπέτεια την έζησε και με το παραπάνω, όταν εμφανίστηκε στο σόου του Μπέαρ Γκριλς. Ακολούθησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα και... ανακριτική βόλτα με τον Τζέρι Σέινφελντ ως οδηγό , οπότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκέφτηκε ότι θα ήταν αμαρτία αν άφηνε με το παράπονο έναν άλλο αγαπημένο του αμερικανικού κοινού. Πολυαγαπημένο για την ακρίβεια.

Ο Ομπάμα, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία, ξέκλεψε τη Δευτέρα λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του και επισκέφθηκε εστιατόριο στο Ανόι του Βιετνάμ παρέα με τον διάσημο σεφ και περιπλανώμενο δοκιμαστή γεύσεων, Αντονι Μπουρντέν.

Το δείπνο τους και η συζήτηση που είχαν θα παρουσιαστείτον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο επεισόδιο της εκπομπής 'Anthony Bourdain Parts Unknown' που θα προβληθεί από το CNN.

Αμέσως μετά το τέλος του γεύματος, ο Μπουρντέν ανέβασε στο twitter μήνυμα με το οποίο γνωστοποιούσε ότι κέρασε τον πρόεδρο... Δεν ξοδεύτηκε ιδιαίτερα πάντως... καθώς με έξι δολάρια, έφαγαν και οι δύο νουντλς, ενώ ήπιαν και τις παγωμένες μπύρες τους.

Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Ομπάμα. Αυτό που, όμως, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος είναι ότι χρειάζεται πολλά για να τον κάνεις χαρούμενο. Αρκούν δυο-τρεις πλαστικές καρέκλες, άλλοι τόσοι χαμογελαστοί σερβιτόροι, νόστιμο φαγητό, παγωμένη μπύρα και καλή παρέα.

Barack Obama, Anthony Bourdain dine in Vietnam

By Gregory Krieg, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ