Εργαζόμενος ο Ντέιβιντ Κάμερον: Έπιασε δουλειά 4 μήνες μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία
Πηγή: Ben Pruchnie/Getty Images/Ideal Image

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το Brexit και την παραίτησή του από τη θέση του πρωθυπουργού, ο Ντέιβιντ Κάμερον, άφησε πίσω την πολιτική και έπιασε δουλειά.

O 50χρονος Κάμερον ανέλαβε επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας για τους Πολίτες (NCS) η οποία βοηθά τους έφηβους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι ο Κάμερον δεν θα πληρώνεται από αυτή τη δουλειά, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας.

Η NCS βοηθάει τα παιδιά, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, να κοινωνικοποιηθούν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ομαδικές δραστηριότητες και στις εργασίες στο πλαίσιο κοινοτήτων.

«Χαίρομαι που η πρώτη μου δουλειά μετά την ενασχόλησή μου με την πολιτική, είναι σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα» ανέφερε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός σε άρθρο του στην Daily Telegraph και συνέχισε:

«Μπορούμε να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας με τους νέους και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το όραμα της NCS, το οποίο είχα και εγώ για πολλά χρόνια. Τώρα μαζί έχουμε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε, για τις επόμενες γενιές».

Διαβάστε επίσης