ΚΟΣΜΟΣ

The Walking Dead: Ηθοποιός βάζει στην θέση τους επικριτές της εμφάνισης της μετά την γέννα

The Walking Dead: Ηθοποιός βάζει στην θέση τους επικριτές της εμφάνισης της μετά την γέννα

Η ηθοποιός της σειράς «The Walking Dead» Alanna Masterson δέχθηκε σφοδρή κριτική στο ίντερνετ για την κατάσταση του σώματός της, λίγο καιρό μετά την γέννηση του παιδιού της.

Επέστρεψε στα γυρίσματα της έβδομης σεζόν παρότι είχε μόλις γεννήσει και το μπούλινγκ για την εμφάνιση της δεν άργησε να έρθει.

Σε ποστ της στο Instagram όμως έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα σε όσους νιώθουν την ανάγκη να την υποβιβάσουν, τονίζοντας ότι θα λάμβανε όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες γινόταν για να μπορεί να θηλάσει την μικρή της και να είναι υγιής.

«Τα να μεγαλώνεις ένα παιδί για έναν χρόνο και να βγάζεις γάλα μέσα σε ένα βαν μεταξύ των σκηνών σου στα μέσα του καλοκαιριού στην Τζόρτζια χρειάζεται σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πρόγραμμα. Γι΄αυτό πριν αποφασίσετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για το ότι το στήθος μου είναι ‘πολύ μεγάλο’ ή πόσο έχω παχύνει, να ξέρετε πως αυτό το μικρό κοριτσάκι είχε την καλύτερη αρχή στην ζωή του».

https://www.instagram.com/p/p

Μάλιστα η Masterson δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει πολύ σκληρή γλώσσα για τους επικριτές της, ζητώντας να ωριμάσουν επιτέλους.

«Η μητέρα σας πρέπει να ντρέπεται που μεγάλωσε έναν τόσο επικριτικό άνθρωπο. Είμαι σίγουρη πως ξέρει πόσο ‘θαρραλέοι’ μπορεί να είστε για να κρύβεστε πίσω από κινητά και υπολογιστές».

https://www.instagram.com/p/p

Ο συμπρωταγωνιστής της στην σειρά, Josh McDermitt, εμφανίστηκε πολύ ενοχλημένος από τις φήμες.

«Μόλις έκανε παιδί. Γι΄ αυτό δεν ήταν στα πρώτα έξι επεισόδια, γιατί ανέρρωνε από την εγκυμοσύνη και μετά ο κόσμος λέει βλακείες για την εμφάνισή της», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην Huffington Post.

Josh McDermitt

(IMDb)

«Θα σας κάνω μπούλινγκ μέχρι να σταματήσετε το μπούλινγκ. Αυτό νομίζω πως πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει, αλλά πρέπει να σταματήσουμε τις επιθέσεις ο ένας στον άλλον και να κρίνουμε τον κόσμο για την εμφάνισή του».

https://www.instagram.com/p/p

«Ο κόσμος πρέπει να ηρεμήσει σχετικά με το τι ανεβάζει στο ίντερνετ. Είναι πολύ ανησυχητικό γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι. Και δεν μιλάω για τους ηθοποιούς. Μιλάω για όλους στο ίντερνετ. Εννοώ, διάβασα στο CNN πως μια έφηβη κοπέλα αυτοκτόνησε μετά από διαδικτυακό μπούλινγκ. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ