ΚΟΣΜΟΣ

Φαρσέρ προσποιείται το πτώμα για να τρομάξει το αγόρι της (vid)

Φαρσέρ προσποιείται το πτώμα για να τρομάξει το αγόρι της (vid)
Youtube/@De'arra & Ken 4 Life

Μια χοντροκομμένη πλάκα έκανε μια κοπέλα στον σύντροφο της προσποιούμενη το πτώμα. Οι δύο νεαροί σταρ του Youtube έχουν ανάγει τις φάρσες σε τέχνη και το απέδειξαν ακόμη μια φορά.

Η νεαρή De'arra τοποθετεί κάμερες στο διαμέρισμα τους και την ώρα που ο Ken πάει να πάρει φαγητό αρχίζει να ξεδιπλώνει το τέλειο σχέδιο της.

Εξηγεί αναλυτικά στους θεατές το σχέδιο της και παρουσιάζει ένα μεγάλο μπουκάλι με ψεύτικο αίμα που αγόρασε για το σατανικό της πλάνο.

Βάφει τους χώρους του σπιτιού με το αίμα, μάλιστα αφήνει και ένα αποτύπωμα στην πόρτα για να κάνει την κατάσταση πιο πειστική. Στην συνέχεια δημιουργεί ψεύτικα τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και το λαιμό και γεμίζει το μπάνιο με αίματα.

Όταν τον ακούει να έρχεται ξαπλώνει στο πάτωμα του μπάνιου και ξετυλίγει το υποκριτικό της ταλέντο.

Ο νεαρός στην πρώτη όψη του αίματος σοκάρεται. Αμέσως ξεκινάει να φωνάζει την αγαπημένη του και όταν την βρίσκει σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί να καταλάβει αν είναι ακόμη ζωντανή.

Γεμάτος δάκρια και... αίμα τρέχει να καλέσει βοήθεια και όταν επιστρέφει με το κινητό του, η De'arra αρχίζει να γελά. Κάπου εκεί ο τρόμος γίνεται...νεύρα.

Η κοπέλα του δείχνει τα ψεύτικα τραύματα της και συνεχίζει να γελά δίχως τέλος. Στο τέλος του βίντεο αποχαιρετά τους θαυμαστές τους, ενώ ο Ken είναι στο βάθος και πιθανότατα την βρίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για την μοίρα της De'arra δεν έχουν γίνει γνωστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ