Κερδίστε τη σπάνια ευκαιρία να γευματίσετε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι....
Πηγή: REUTERS/ ALESSANDRO BIANCHI

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοπρατεί μέσω του Διαδικτύου ένα... γεύμα με τον ίδιο και τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες των πρόσφατων σεισμών που χτύπησαν την κεντρική Ιταλία.

"Επωφεληθείτε από ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι" γράφει ο ιστότοπος charitystars.com, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την προσφορά τους. "Κερδίστε τη σπάνια ευκαιρία να γευματίσετε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γνωστός ως ιδιοφυία της επικοινωνίας και δημοφιλής πολιτικός, είναι ένας στυλοβάτης της ιταλικής κοινωνίας και της πολιτικής", συνεχίζει ο ιστότοπος.

Capture

Σύμφωνα με την αγγελία, το γεύμα θα παρατεθεί στο Μιλάνο και ο νικητής δεν θα μπορεί να πάρει μαζί του περισσότερους από δύο συνδαιτυμόνες.

"Αγαπητοί φίλοι, αποφάσισα να με δανείσω σε δημοπρασία (...) γιατί πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες", έγραψε ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι στη σελίδα του στο Facebook.

post2 cropstart x 5 y 2 x2 395 y2 293.0447761194 w 390 h 291.0447761194 cropend

"Ελπίζω ότι η δημοπρασία αυτή θα πιάσει πολύ υψηλή τιμή, τα έσοδα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό", κατέληξε.

1 pend Flickr europeanpeoplesparty EPPSummit11December200825

Το φιλανθρωπικό γεύμα με τον πρώην «Καβαλιέρε» αναρτήθηκε στην διαδικτυακή πύλη Charitystars. Ως ποσό εκκίνησης, ορίσθηκαν δέκα χιλιάδες ευρώ. Ο νικητής (τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων), κατέβαλε τελικά δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ. Μαζί του, θα μπορέσει να πάρει στο γεύμα με τον Ιταλό καναλάρχη και πολιτικό, δυο φίλες ή φίλους που ο ίδιος επιθυμεί. «Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στην βίλα του 'Αρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», γράφουν οι ιταλοί σχολιαστές.

2 pend vIyb0xfOKAdp0G4w19hsdAjpBg7zwt8A

Διαβάστε επίσης