ΚΟΣΜΟΣ

Πέρασαν «κουνελάκι» του Playboy για πράκτορα της KGB (vid)

Πέρασαν «κουνελάκι» του Playboy για πράκτορα της KGB (vid)
Instagram

Ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy από την Ρωσία ισχυρίζεται ότι τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την κράτησαν επί ώρα και την ανέκριναν ως ύποπτη για κατασκοπία.

 

Πρόκειται για την 37χρονη Victoria Bonya, η οποία όταν η πτήση της προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες οι αρχές της ζήτησαν να την ακολουθήσουν για έλεγχο.

Ψάχνοντας στην τσάντα της βρήκαν μια κάρτα εταιρείας που κατασκευάζει μικροσκοπικές κάμερες, ονόματι Spy-Land, γεγονός που τους κίνησε υποψίες.

Άρχισαν να τη ρωτούν εάν έχει κάποια σχέση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ή την KGB. «Με έπιασαν τα γέλια γιατί νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, μέχρι που μου έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις για τρίτη φορά», έγραψε στο Instagram.

Τους εξήγησε πως ασχολείται με το μόντελινγκ και την τηλεόραση και τους έδειξε ακόμη και τους λογαριασμούς της στα social media, σημειώνοντας πως είναι γνωστή στον χώρο της showbiz.

Η 37χρονη μπορεί να υπερηφανεύεται για τους σχεδόν 2 εκατομμύρια followers στο Twitter και άλλα 5 εκατ.ομμύρια στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ