ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος κατασπάραξε Αγγλοκύπριο μπροστά σε συνεργείο του BBC

Σκύλος κατασπάραξε Αγγλοκύπριο μπροστά σε συνεργείο του BBC
Wikipedia

Νεκρός από τα δάγκωμα του ίδιου του σκύλου βρέθηκε ένας Αγγλοκύπριος στο Wood Green του βορείου Λονδίνου.

 

Πρόκειται για τον 41χρονο Μάριο Περιβόητο, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο ράτσας Στάφορντσιρ μπουλ τεριέ την ώρα που συνεργείο του BBC τον κινηματογραφούσε για ένα ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με την νεκροψία αιτία θανάτου ήταν ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό του 41χρονου που προκάλεσε «υποβολαιμικό σοκ και βλάβη στην αναπνευστική οδό.

Η Αγγέλα Κωνσταντίνου, φίλη του 41χρονου ανέφερε στη Βρετανική Daily Mail ότι η πληγή από τον σκύλο ίσως πέτυχε το ίδιο ακριβώς σημείο που πρόσφατα είχε μαχαιρωθεί μέσα στο σπίτι του από άτομο που τον επισκέφτηκε.

3EB85E5700000578 4358340 image a 20 1490737003855

Ο 41χρονος ο οποίος ήταν χρήστης ηρωίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, προκαλούσε συχνά φασαρίες.

Ένας άλλος φίλος του 41χρονου, αναφέρει πως ήταν ένα εξαιρετικό παιδί με δύο μάστερ, το ένα μάλιστα στην φιλοσοφία, ωστόσο η εικόνα αμαυρωνόταν από την εξάρτησή του σε ναρκωτικές ουσίες. Η ζωή του τελευταία ήταν ένα δράμα καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ενώ και η μητέρα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγεία και φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Πριν λίγες μέρες μου χτύπησε την πόρτα και ικέτευε για λεφτά. Του άνοιξα και του είπα: Άκου Μάριε θα σου δώσω κάποια λεφτά αλλά για τον σκύλο» με τον ίδιο να της απαντά: «Τίποτε δεν δουλεύει πια για μένα, απλά θέλω να πεθάνω», αναφέρει η Κωνσταντίνου.

Ο Περιβόητος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο πέθανε μετά από δύο ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ