Πηγές του υπ. Εθνικής Άμυνας για τη στάση της ΝΔ στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αναφορικά με τα ερωτήματα που έθεσε νωρίτερα η ΝΔ, σε σχέση με τη συμφωνία για την πώληση πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφραζαν την απορία τους γιατί οι βουλευτές της ΝΔ -που συμμετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων- δεν έθεσαν τα ερωτήματα τους στον κ. Κυριακίδη, ο οποίος παρίστατο στη συζήτηση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επίσης ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε το λόγο κατά προτεραιότητα στην έναρξη της συζήτησης και όλα όσα δήλωσε, αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφορικά με θέμα που έχει θέσει η ΝΔ για τον ρόλο του Τάσου Μπούρα, σημειώνουν ότι «στη ΓΔΑΕ υπηρετεί ο Συνταγματάρχης Ιωάννης Μπούρας».

Άρση απόφασης για την πώληση πυρομαχικού υλικού για τη Σαουδική Αραβία

«Υπάρχει συνεργάτης του υπουργού που είναι νυμφευμένη με συνεπώνυμο του Συνταγματάρχη και που μπορεί να πέρασε να πάρει τη γυναίκα του από το υπουργείο», σχολίαζαν οι πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απαντώντας στο ερώτημα της ΝΔ ποια η σχέση του κ. Τάσου Μπούρα με το υπουργείο.

Διαβάστε επίσης