ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράταση των εργασιών έως τις 20 Απριλίου της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία

Παράταση των εργασιών έως τις 20 Απριλίου της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία

Την παράταση των εργασιών της έως τις 20 Απριλίου αιτείται η εξεταστική επιτροπή που διερευνά υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας. 

Στη σημερινή συνεδρίαση, την πρώτη μετά τις γιορτές, τα μέλη της αποφάσισαν η εξέταση της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου με την κατάθεση του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Τον Φεβρουάριο η επιτροπή θα ασχοληθεί με την υπόθεση της NOVARTIS.

Την απόφαση για την παράταση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.
Σήμερα καταθέτει στην ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (Ιανουάριος 2007- Νοέμβριος 2009) Γιάννης Πιερρουτσάκος. Δήλωσε πρόθυμος να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του από το 1989 και μετά.

Σήμερα καταθέτει στην ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (Ιανουάριος 2007- Νοέμβριος 2009) Γιάννης Πιερρουτσάκος, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του από το 1989. Ο κ. Πιερρουτσάκος ανέφερε πως είναι ανενεργό μέλος της ΝΔ, σημειώνοντας πάντως, ότι δεν θα ήθελε, αν και μπορούσε, να είναι ποτέ βουλευτής. «Σας λυπάμαι», είπε μάλιστα προς τα μέλη της επιτροπής.

Επέμεινε πως από τη θητεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν αποκόμισε κανένα οικονομικό όφελος, λέγοντας ακόμη, πως έφυγε με δάνεια, πως είναι ακτήμων, ενώ κανένα από τα παιδιά του δεν είναι διορισμένο στο δημόσιο. Κατήγγειλε ακόμη, απόπειρα συκοφάντησης από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε προβοκάτσια τα όσα του καταλόγιζαν για συναλλαγές του γιου του με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ