ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εφιαλτικό» το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου λέει ο Λοβέρδος - Η απάντηση Κουρουμπλή

«Εφιαλτικό» το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου λέει ο Λοβέρδος - Η απάντηση Κουρουμπλή
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Εφιαλτικό» χαρακτήρισε το δίδυμο Τσίπρα- Καμμένου ο Ανδρέας Λοβέρδος και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του θράσος και πολιτικό ναρκισσισμό

Χαρακτήρισε «δημαγωγική πομφόλυγα» τους ισχυρισμούς περί καθαρής εξόδου τον Αύγουστο του 2018 και παρεμβαίνοντας στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για τη συνταγματική αναθεώρηση εντός του Κινήματος Αλλαγής, είπε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει χείρα βοηθείας ή άλλοθι στο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση.

«Δεν πρόκειται να σας δώσουμε κανένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε στον ελληνικό λαό τα λάθη και τις παραλείψεις σας, τις αυταπάτες και κυρίως τις απάτες σας. Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρήσιμους ηλιθίους. Κυρίως όμως θέλω να διαβεβαιώσω τους κεντρώους και κεντροαριστερούς πολίτες που ελπίζουν σε μας ότι η θέση μας είναι ακλόνητη. Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου είναι εφιαλτικό. Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές μ’ αυτή την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση. Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας», είπε.

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας. «Ας μην γινόμαστε προφήτες γιατί θα διαψευστούμε», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και κάλεσε τον κ. Λοβέρδο να θυμηθεί την Ένωση Κέντρου και την πορεία που είχε. «Όποιος ονειρεύεται ή σχεδιάζει συνεργασίες με την δεξιά θα έχει την ίδια τύχη και θα τιμωρηθεί από τους δημοκρατικούς πολίτες», ανέφερε.

«Αυτό που μένει σαν γεύση από κάποια στελέχη της ελάσσονος αντιπολίτευσης είναι μεμψιμοιρία, ένταση και διασπορά διχασμού», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης προσθέτοντας ότι είναι συνταρακτικό την ώρα που υπάρχει ανάγκη συναίνεσης και πολιτικής σταθερότητας κάποιοι να μιλούν για πραξικόπημα και ανατροπή της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ