ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Παππά σε ΝΔ, νέο άνοιγμα στο ΚΙΝΑΛ

Επίθεση Παππά σε ΝΔ, νέο άνοιγμα στο ΚΙΝΑΛ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή και εφ’ όλης της ύλης επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς, προχωρώντας σε νέο άνοιγμα προς το ΚΙΝΑΛ, καλώντας το να ξεκινήσει πολιτικό διάλογο με την κυβέρνηση.

«Η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και το κάθε κόμμα μπορεί να απλώσει το πρόγραμμα του μπροστά στον ελληνικό λαό», είπε και στράφηκε προς το ΚΙΝΑΛ. «Εμείς απευθυνόμαστε στο ΚΙΝΑΛ με το οποίο θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων στο ζήτημα των προγραμμάτων. Με τη ΝΔ υπάρχει προγραμματικό χάος», συμπλήρωσε, ενώ σχολίασε καυστικά και τις δηλώσεις Καραγκούνη για το ασφαλιστικό.

«Πασάρετε στο ασφαλιστικό μια λύση που έχει αποτύχει παταγωδώς», υποστήριξε, αναρτώντας λίγο αργότερα στον λογαριασμό του στο twitter: «Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτό χωρίς εξωτερικό εξαναγκασμό, σκόπιμα κάνει χρήση του Πινοσέτ, στοχεύετε σχετικοποίηση των δικτατοριών».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κάλεσε τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει αν θα ψηφίσει στη Βουλή τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, καθώς κι αν προτίθεται να καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών και να ακυρώσει το νόμο και την συμφωνία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

«Θα περίμενα να ακούσω αν συμφωνείτε με τα μέτρα. Βρίστε μας όσο θέλετε, αλλά πείτε μας για τα μέτρα, να μειωθεί ή όχι ο ΕΝΦΙΑ; Να μειωθούν ή όχι οι εισφορές; Καταραστείτε τον Κατρούγκαλο 100 φορές, θα μας πείτε όμως τι θα κάνετε και τι θα ψηφίσετε;», ήταν τα ερωτήματα που έθεσε προς την αξιωματική αντιπολίτευση, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου, χωρίς ωστόσο, να τον κατονομάσει. «Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τον καημένο τον παππού που είναι από την διαδήλωση του 2011 να βρίσκεται σε σημερινές αναρτήσεις και να και να εμφανίζεται ότι διαδηλώνει σήμερα. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι πήγαμε στη Θεσσαλονίκη με το κυβερνητικό αεροσκάφος ενώ όλοι γνωρίζουν ότι πήγαμε με ναυλωμένο τρένο. Η αντιπαράθεση γίνεται με fake news και γίνεται από ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν και θα κοσμήσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ», είπε.

Ο Νίκος Παππάς εκτίμησε ότι οι πολίτες στις εκλογές θα δώσουν για ακόμα μια φορά την πλειοψηφία στην αριστερή δημοκρατική και προοδευτική παράταξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ