Νέες αιχμές Καμμένου κατά Κοτζιά για τα περί Σόρος
Πηγή: EUROKINISSI / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου παρέπεμψε την Πέμπτη (25/10/2018) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, επιτιθέμενος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες εναντίον όσων επιμένουν να αναπαράγουν τα όσα του είχε καταλογίσει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ότι δηλαδή η κυβέρνηση χρηματίστηκε από το μεγαλοεπιχειρηματία, Τζορτζ Σόρος, με 50 εκατ. ευρώ. 

Σε νέα δημόσια τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος είπε: «Στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόσθεσε, εξάλλου, ότι «η κυβέρνηση έχει Υπουργικό Συμβούλιο, στο οποίο κρατούνται πρακτικά» και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης, ήταν ξεκάθαροι».

Το tweet για τα «ορφανά» του Σημίτη

Η επίθεση του κ. Καμμένου είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με ένα οργισμένο tweet, που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, επικρίνοντας σφόδρα τις αναφορές του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, ότι ο ίδιος είχε αναφερθεί στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τα 50 εκατ. ευρώ του μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!