Παπακώστα: Το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής στο Ρουβίκωνα
Πηγή: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Την εκτίμηση ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν προσπάθειες να διατηρούνται στην επικαιρότητα «σαν παλιοί πολιτικάντηδες που θέλουν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους», εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, τονίζοντας ότι το κράτος δίνει μήνυμα μηδενικής ανοχής.

«Το κράτος δίνει σήμα μηδενική ανοχή στο Ρουβίκωνα. Τέλος, τελεία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κ. Παπακώστα, αναφορικά με τη στάση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έναντι της δράσης της ομάδας.

«Θέλουν να δείξουν ότι κάνουν κάτι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουν, προσάγονται και όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και τον λογαριασμό τον πληρώνουν», υπογράμμσε η κ. Παπακώστα.

«Στην πραγματικότητα συμβαίνει ό,τι λένε οι ίδιοι: εκατοντάδες στόχοι στην Αθήνα υπάρχουν, μπορεί κάποιος να σε αιφνιδιάσει, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε αν το θελήσει. Το θέμα είναι πώς τον αντιμετωπίζεις και τι σήμα δίνεις. Το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής. Τέλος, τελεία», συμπλήρωσε.

Η υφυπουργός αναφέρθηκε και στη δράση της ΕΛΑΣ, λέγοντας ότι κάθε μέρα εξαρθρώνονται πολύ μεγάλες υποθέσεις που χρόνιζαν, ενώ για τις διαμαρτυρίες των αστυνομικών παραδέχθηκε ότι ως ένα βαθμό έχουν δίκιο. «Έχουν επιφορτιστεί να κάνουν τα πάντα, ενώ υπάρχουν φθορές και στο υλικό που χρησιμοποιούν» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης