Τσίπρας: Έχουμε την πιο σκληρή, ταξική και ρεβανσιστική κυβέρνηση
Πηγή: Screen grab

«Στις σύγχρονες στιγμές της σύγχρονης και παλαιότερης ιστορίας, πάντα αυτός ο τόπος και οι άνθρωποί του ήταν στη σωστή πλευρά. Bλέπατε με βλέμμα καθαρό και τη ζωή και την πολιτική και με ευθύτητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια παίρνατε θέση στα προβλήματα», είπε κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας από το Καψοδάσος των Χανίων.

«Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο τόπος δεν συμβιβάστηκε ποτέ, δεν βρέθηκε ποτέ υποδουλωμένος και έπνεε πάντα σε αυτά τα βουνά ένας αέρας ελευθερίας», συνέχισε.

Στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση, 
«σκληρή, ταξική και ρεβανσιστική με πορφυρογέννητους που έμειναν 4,5 χρόνια μακριά από την εξουσία και σήμερα βγάζουν στερητικό σύνδρομο».

Όπως είπε, σύμφωνα με το flashnews.gr: «Βρισκόμαστε σε ένα νέο κύκλο. Κλείσαμε έναν μεγάλο κύκλο διεκδίκησης της πρωτιάς στο μεγάλο κίνημα αντίστασης για αξιοπρέπεια, απέναντι σε πολιτικές που επιβλήθηκαν με βάναυσο τρόπο" [...] Περάσαν 100 μέρες από τις εκλογές και θαρρώ πως έχουμε απέναντί μας την πιο σκληρή, ταξική, ρεβανσιστική κυβέρνηση που έχουμε δει ποτέ. Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να πορεύονται χέρι - χέρι με τα μεγάλα συμφέροντα και ο δεύτερος λόγο είναι ότι 4,5 χρόνια μακριά από τις καρέκλες της εξουσίας για τους πορφυρογέννητους, ήταν πάρα πολλά γι αυτούς και σήμερα βγάζουν στερητικό σύνδρομο».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να δημιουργήσουν μέσα στην κοινωνία δεσμούς και δράση για την υπεράσπιση όπως είπε των κατακτήσεων του ελληνικού λαού:

«Βρισκόμαστε σε μία νέα πραγματικότητα την οποία όμως γνωρίζουμε γιατί μας θυμίζει κάτι από τα παλιά, από τις πολιτικές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και άρα βρισκόμαστε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε εκείνους τους δεσμούς και τη δράση μέσα στην κοινωνία για να υπερασπιστούμε όχι την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις κατακτήσεις του αλλά για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης