Γκρίνια και καρφιά για Τσακαλώτο και Πολάκη
Πηγή: Eurokinissi

Γενεές δέκα τέσσερις πέρασαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Παύλο Πολάκη ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την συστηματική απουσία τους από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ο αντιπρόεδρος μάλιστα, της Βουλής αποκάλυψε πως αναζητούνται τρόποι για «σύρουν» στη Βουλή τους υπουργούς που σνομπάρουν τη διαδικασία.

«Ούτε και ο Πρόεδρος της Βουλής είναι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση», σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης και έκανε γνωστό ότι στην αναθεώρηση του β’ τμήματος του Κανονισμού του Σώματος που αφορά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο «θα δούμε τι θα κάνουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση».

Εμφανώς οργισμένος ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε «κατάντια» να μην προσέρχεται εδώ και 8 μήνες που καταθέτει την επίκαιρη ερώτηση του για τις συνεταιριστικές τράπεζες Πελοποννήσου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στον οποίο απευθυνόταν η σημερινή του ερώτηση, αποφεύγει να του απαντήσει.

Να καλύψει τον πολιτικό του προϊστάμενο, που βρίσκεται στο εξωτερικό, επιχείρησε ο Τρύφων Αλεξιάδης που κατά γενική ομολογία είναι συνεπής απέναντι στους βουλευτές, με τον Νικήτα Κακλαμάνη να αναγνωρίζει την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και του συστήνει να κατεβάσει τους τόνους.

«Αφήστε το αυτό, έχω τον έχω δει στον διάδρομο της Βουλής και την ίδια ώρα στην Ολομέλεια ακυρωνόταν επίκαιρη ερώτηση μου λόγω φόρτου εργασίας του συγκεκριμένου υπουργού», είπε...

Διαβάστε επίσης