ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Δεν πούλησα τον Καραμανλή και δεν θα πουλήσω ποτέ τον Τσίπρα

Καμμένος: Δεν πούλησα τον Καραμανλή και δεν θα πουλήσω ποτέ τον Τσίπρα
EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Εγώ δεν πούλησα ποτέ, ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον Τσίπρα θα πουλήσω ποτέ. Με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι, συνεχίζω να τους εμπιστεύομαι και στα δύσκολα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τη στάση του στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ λέγοντας ότι ο ίδιος στήριξε τον Κώστα Καραμανλή όταν ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου έλεγε ότι αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία. «Στη Νέα Δημοκρατία άνθρωποι με κύριο πυρήνα τον Σαμαρά να κάνουν τον υπερασπιστή του Παπανδρέου και του Γεωργίου και τώρα γυρίζουν και μου λένε ότι εγώ δεν είμαι Καραμανλικός;» διερωτήθηκε μιλώντας στον Real Fm.

Σχετικά με την ρητορική ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένου ότι «ας αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να είναι με τους ‘βρώμικους' του ΠΑΣΟΚ ή με τους ΑΝΕΛ», ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν θέλουμε τους βρώμικους πουθενά».

Σε ότι αφορά την κριτική που του ασκεί ο Νίκος Φίλης, είπε ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές που είναι σεβαστές.

Πρόσθεσε ότι δεν λειτουργεί ανεξάρτητα της βούλησης του πρωθυπουργού, αλλά και των ΚΟ και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ σε ότι αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα, η υπόθεση θα προχωρήσει έχοντας συζητήσει και με τον κ. Φίλη και με την αντιπολίτευση.

Ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι «δολοφόνησε πολιτικά τον κ. Φίλη», σημειώνοντας ότι παρά τις ιδεολογικές του διαφορές με τον κ. Φίλη παραδέχθηκε την αποτελεσματικότητα του ως προς το έγκαιρο άνοιγμα των σχολείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ