Συλλυπητήρια Τσίπρα για τον θάνατο του πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη
Πηγή: EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήρια στους οικείους του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Α. Μουζακίτη που έχασε τη ζωή του μετά από τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος στην Κόρινθο.

 

Διαβάστε επίσης

Συλληπητήρια απέστειλε και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας τα εξής: Η αυταπάρνηση με την οποία υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο αποτελεί λαμπρό παράδειγμα το οποίο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους οικείους και το Πυροσβεστικό Σώμα, ως φόρο τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου που τίμησε την κοινωνική του αποστολή.

 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Είναι απαραίτητο να ληφθούν όλες οι απαραίτητες μέριμνες ώστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να ενισχυθεί περαιτέρω με ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με περισσότερη ασφάλεια για τους πυροσβέστες και αποτελεσματικότητα τα πύρινα μέτωπα που ξεσπούν σε ολόκληρη την επικράτεια, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνητικού κόμματος. 

 


Διαβάστε επίσης

Σκουρλέτης: Πιο καλά από το 2010 και το 2015 τα πράγματα για την Ελλάδα

Σβίγκου για τις φωτιές στην Αττική: Η κοινωνία ζητά τομές και ρήξεις

ΝΔ: Το καθεστώς του Τσίπρα σπιλώνει ακόμη και συγγενείς πολιτικών του αντιπάλων

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά