ΣΠΟΡ

Φωτιά Αττική: Μήνυμα στήριξης στα ελληνικά από Μπαρτσελόνα

Φωτιά Αττική: Μήνυμα στήριξης στα ελληνικά από Μπαρτσελόνα
Στο πλευρό της Ελλάδας ο τεράστιος σύλλογος της Βαρκελώνης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ANDY RAIN

Το «καμάρι της Καταλονίας», ο τεράστιος σύλλογος της Μπαρτσελόνα, έστειλε μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης για την εθνική τραγωδία, γραμμένο στα ελληνικά.

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος την εθνική τραγωδία που συντελείται στην Ελλάδα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Η πύρινη λαίλαπα κατέκαψε περιουσίες, στρέμματα δάσους αλλά το κυριότερο έχει αφαιρέσει τη ζωή περισσότερων από 80 ανθρώπων, βυθίζοντας την Ελλάδα στο πένθος και τη θλίψη. Το ενδιαφέρον και η στήριξη στην Ελλάδα, είναι τεράστιο από κάθε γωνία του πλανήτη. Στον αθλητικό κόσμο, οι περισσότεροι σταρ – όχι μόνο της χώρας αλλά από όλο τον κόσμο – έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους και έχουν κάνει κινήσεις υποστήριξης προς την Ελλάδα.

Μια κίνηση που δεν θα μπορούσε παρά να κάνει και η Μπαρτσελόνα. Ένας σύλλογος που έχει έντονη κοινωνική δράση και όπως λέει και το μότο της είναι «περισσότερα από ένα κλαμπ». Οι Καταλανοί, λοιπόν, ανάρτησαν ένα μήνυμα συμπαράστασης στη χώρα μας, γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά.

fcbarcelona

Η ανάρτηση στη σελίδα της Μπαρτσελόνα στο Facebook. Πηγή: facebook.com/fcbarcelona

«Η barça στέκεται αλληλέγγυα με τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και στέλνει τη συμπαράσταση στον ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Καταλανοί στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ