ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες

Ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague έβαλε στο… συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού, δικαιώνοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, η οποία με ανακοίνωσή της ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των συκοφαντών.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague, υποστηρίζοντας πως υπήρξε επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που ανέφερε ότι οι διαιτητές του μεταξύ τους αγώνα είχαν δωροδοκηθεί. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ και σήμερα ήρθε και η απόδειξη.

Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Δικαστής της διοργάνωσης έβαλε την υπόθεση στο «συρτάρι», αφού δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως ειπώθηκε κάτι τέτοιο από επίσημα «χείλη» των «πρασίνων», δικαιώνοντας απόλυτα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Μάλιστα με επίσημη ανακοίνωσή της, η «πράσινη» ΚΑΕ ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των συκοφαντών, τονίζοντας πως έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης