ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0: Με γκολ του Μακέντα και απόκρουση πέναλτι του Διούδη

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0: Με γκολ του Μακέντα και απόκρουση πέναλτι του Διούδη
eurokinissi/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός άντεξε στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, με γκολάρα του Μακέντα και απόκρουση πέναλτι του Διούδη νίκησε 1-0 τη… Χαλκηδόνα!

Σε ένα ματς… αίμα και άμμος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στις νίκες στη Super League. Οι «πράσινοι» έβγαλαν ψυχή και καρδιά κόντρα στην αλητεία του Σιδηρόπουλου και την αντιαθλητική νοοτροπία της… Χαλκηδόνας, καταφέρνοντας να πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια. Το «τριφύλλι» με μαγκιά και… καρύδια, χάρη στην τρομερή γκολάρα του Μακέντα και την απόκρουση πέναλτι του Διούδη στην ανύπαρκτη παράβαση που ανακάλυψε ο Σιδηρόπουλος, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και να βάλει τρεις ακόμα βαθμούς στο… σακούλι του.

Το παιχνίδι έγινε… ροντέο στο φινάλε, με τον Σιδηρόπουλο να σφυρίζει μόνο υπέρ του Ατρόμητου αποβάλλοντας τον Δώνη στις καθυστερήσεις και λήγοντας το ματς στο 96’ ενώ είχαν δοθεί μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων. Το να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος προφανώς δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα να… αναγκαστεί να σφυρίξει τη λήξη. Έτσι πήραν ένα πολύ σκληρό μάθημα και αυτοί που τον έστειλαν σε ρόλο… καμικάζι στο ΟΑΚΑ αλλά και στη… Χαλκηδόνα που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στον γίγαντα Παναθηναϊκό! Η φάπα ήταν… όλη δική τους με το ΟΑΚΑ στο φινάλε να αποθεώνει παίκτες και Δώνη, με τον Σωκράτη Διούδη να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας…



ΔΗΜΟΦΙΛΗ