Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Παύλο και τον Θανάση»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και τόνισε πως τους συνδέει όλους η αγάπη για το μπάσκετ.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας. Είναι τρεις ομάδες με τις οποίες μας συνδέει μακροχρόνια φιλία. Με τη Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία, επενδύουμε πολλά χρόνια στο μπάσκετ, στον αθλητισμό και έχει αποδειχτεί το πόσο το αγαπάμε. Με τη Φενέρμπαχτσε, που με τον κύριο Ομπράντοβιτς, ο πατέρας μου Παύλος και ο θείος μου Θανάσης έχουν χτίσει όλη αυτή την αυτοκρατορία, τα τελευταία 20 χρόνια που Παναθηναϊκού. Και βεβαίως με την Αρμάνι, η οποία επένδυσε στο άθλημα και είναι ξεκάθαρο πόσο αγαπάνε το μπάσκετ. Φέτος έχουν και τον κύριο Μεσίνα και θα έχουν μια ακόμη καλύτερη χρονιά.

Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς. Εμείς στον Παναθηναϊκό δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ούτε τον Παύλο ούτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι εδώ για να γίνει το τουρνουά πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλους μια υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και ο καλύτερος στο τέλος να κερδίσει».

Σε ερώτηση προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ομάδας, επισήμανε: «Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο, θα ήθελα να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα να τα βάλουμε στην άκρη. Να κοιτάξουμε πρώτα από όλα το καλό του συλλόγου και μετά θα συζητήσουμε όλα τα άλλα».

Πριν την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είχαν προηγηθει οι δηλώσεις των τεσσάρων προπονητών και αρχηγών για το τουρνουά.

Πηγή: Onsports

Διαβάστε επίσης