ΣΠΟΡ

Υπογεγραμμένες φανέλες με το όνομα του έστειλε ο Μέσι για τις κόρες του Μπαράκ Ομπάμα

Υπογεγραμμένες φανέλες με το όνομα του έστειλε ο Μέσι για τις κόρες του Μπαράκ Ομπάμα
Reuters / Marcos Brindicci

Δύο φανέλες με το όνομα των κοριτσιών του Μπαράκ Ομπάμα και υπογεγραμμένες από τον ίδιο, ήταν το δώρο που έκανε ο Λιονέλ Μέσι στον Αμερικανό πρόεδρο, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του τελευταίου στην Αργεντινή.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους, πριν μια εβδομάδα και την επίσκεψη του στην πατρίδα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου, ότι είναι θαυμαστής του Μέσι και ότι οι κόρες του θα θελαν να τον συναντήσουν. Μάλιστα του είχαν ζητήσει να το κανονίσει, αλλά το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου και οι υποχρεώσεις του "μικρού μάγου" με την εθνική Αργεντινής, δεν επέτρεψαν να γίνει αυτή η συνάντηση.

2016 03 23T064656Z 760010359 GF10000356792 RTRMADP 3 USA ARGENTINA


(Οι κόρες του Αμερικανού προέδρου - Πηγή: Reuters / Marcos Brindicci)

Όταν ο Λίο Μέσι το έμαθε από τους δημοσιογράφους έσπευσε να αποδεχθεί την πρόσκληση, λέγοντας ότι είναι μεγάλη του τιμή και ότι εφόσον του δοθεί η δυνατότητα θα ήθελε να γνωρίσει την οικογένεια Ομπάμα.

Μέχρι όμως να γίνει η συνάντηση ανάμεσα στους δύο "πλανητάρχες", ο Μέσι έστειλε ένα προσωπικό δώρο στις δύο κόρες του Αμερικανού προέδρου, όπως αποκαλύπτεται και σε μία από τις έγκυρες σελίδες του Twitter, που ενημερώνουν για τις ενέργειες του Αργεντινού σταρ (καθώς ο ίδιος δεν έχει επίσημο λογαριασμό).

Δύο φανέλες με τα ονόματα "Malia" και "Sasha", των κοριτσιών του ζεύγους Ομπάμα και με το αυτόγραφο του Μέσι εστάλησαν στον Λευκό Οίκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ