ΣΠΟΡ

Μια ανάσα από την συμφωνία με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια ανάσα από την συμφωνία με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Getty Images / Alex Livesey

Το Sky sports μετέδωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα την είδηση ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι η πρώτη μετεγγραφή του Ζοσέ Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το έγκυρο Αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι υποστηρίζει ότι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και οι μάνατζερ του παίκτη έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει τους όρους της συμφωνίας για 1 χρόνο και τρέχουν να κλείσουν την συμφωνία πριν να ξεκινήσει το EURO για την εθνική Σουηδίας.

Μάλιστα ο Ζλάταν φέρεται να αφήνει στην άκρη πρόταση από την Κίνα που θα του απέφερε ετησιώς επιπλέον 14 εκατομμύρια € σε σχέση με αυτά, που θα πάρει στο Όλντ Τράφορντ, ακριβώς επειδή πείστηκε ότι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος και να γράψει ιστορία μετά τους τίτλους σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία.

zlatanmu


(Πηγή: Twitter)

Μάλιστα η Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τις πηγές του Sky αποφάσισε να μην επιλέξει να υπογράψει και με τον Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ, πληρώνοντας την ρήτρα του και να αφήσει την Άρσεναλ στο κυνήγι του, επειδή θέλει να μην κλείσει τον δρόμο στο νεαρό Ράσφορντ, αποκτώντας 2 βασικούς επιθετικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ