ΣΠΟΡ

Πυροβόλησαν ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Δρέσδης!

Πυροβόλησαν ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Δρέσδης!
Twiiter / @dynamodresden

Θύμα ένοπλης ληστείας (;) έπεσε ο Γερμανός αμυντικός της Ντιναμό Δρέσδης Μαρκ Βαχς, που γλύτωσε από θαύμα τη ζωή του, καθώς η σφαίρα σταμάτησε εκατοστά από την σπονδυλική του στήλη.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στην πόλη του Βισμπάντεν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες (η Αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν επρόκειτο για ληστεία) και τον ποδοσφαιριστή να επισκέπτεται το "περίπτερο" του θείου του, έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο του (το άτυχο ζώο το έσκασε τρομαγμένο από το σημείο και το βρήκαν αργότερα περίοικοι).

Ο Βαχς και οι συγγενείς του δέχθηκαν πυροβολισμούς από δράστη, που διαφεύγει της σύλληψης ακόμη, για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα το άμεσο θάνατο της θείας του και τον σοβαρό τραυματισμό του ίδιου και του θείου του. Μάλιστα ο 21ος ετών ποδοσφαιριστής μοιάζει να είχε άγιο, καθώς η σφαίρα σταμάτησε εκατοστά από την σπονδυλική του στήλη, χτυπώντας τον στο λαιμό και χρειάστηκε πολύωρη εγχείρηση για να σωθεί.

Σήμερα παραμένει σε καταστολή και δεν έχει ακόμη ξεφύγει τον κίνδυνο, ενώ η Ντιναμό Δρέσδης έκανε έκκληση για πληροφορίες οποιουδήποτε μπορεί να είδε το περιστατικό, ώστε να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν τον δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ