ΔΙΕΘΝΗ

Είναι επίσημο: Η Silicon Valley Bank πωλήθηκε στην First Citizens

Sillicon Valley Bank (AP Photo/Jeff Chiu)

Στην First Citizens πωλήθηκε η Silicon Valley Bank, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Η First Citizens Bank & Trust συμφώνησε να αγοράσει όλες τις καταθέσεις και τα δάνεια της Silicon Valley Bank του SVB Financial Group, μετά την κατάσχεσή της από τις ρυθμιστικές αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Αρχής Εγγύησης Καταθέσεων FDIC.

Οι καταθέτες της Silicon Valley θα γίνουν αυτόματα καταθέτες της First–Citizens Bank & Trust Company. Όλες οι καταθέσεις που αναλαμβάνει η First–Citizens Bank & Trust Company θα συνεχίσουν να είναι ασφαλισμένες από την FDIC μέχρι το ασφαλιστικό όριο.

Η Silicon Valley Bridge Bank, National Association είχε περίπου 167 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικό ενεργητικό και περίπου 119 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικές καταθέσεις στις 10 Μαρτίου

Η σημερινή συναλλαγή περιελάμβανε την αγορά περίπου 72 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Silicon Valley, των περιουσιακών στοιχείων της Εθνικής Ένωσης με έκπτωση 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Περίπου 90 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρεόγραφα και άλλα περιουσιακά στοιχεία θα παραμείνουν στη διαχείριση για διάθεση από το FDIC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης