ΜΟΔΑ

Lifting χωρίς νυστέρι και αναισθησία – Πώς γίνεται

Lifting χωρίς νυστέρι και αναισθησία – Πώς γίνεται

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, αλλάζοντας τα δεδομένα σε κάθε τομέα της ζωής μας. Πόσο μάλλον στην ιατρική και στην κοσμετολογία, που σημειώνονται εξαιρετικά καινοτόμες εξελίξεις και ανακαλύψεις. Διαδικασίες που ήταν επίπονες και απαιτούσαν χρόνο, πλέον αποτελούν υποθέσεις ρουτίνας, διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινότητα των γυναικών.

Ακόμα και σε τομείς όπως η πλαστική χειρουργική, η τεχνολογία παρέχει σημαντικές εναλλακτικές επιλογές για εκείνους που έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις διαδικασίες. Στη νέα εποχή, τα εξελιγμένα πρωτοποριακά μηχανήματα αντικαθιστούν το νυστέρι, προσφέροντας λύσεις ακόμα και σε γυναίκες που διστάζουν να προχωρήσουν στις αλλαγές που επιθυμούν, βελτιώνοντας την εικόνα τους εύκολα και με ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες συσκευές επιτρέπουν στο γυναικείο κοινό, που πριν μερικά χρόνια δεν θα επέλεγε να μπει στο χειρουργείο για να φροντίσει τον εαυτό του, να «σβήσει» τα σημάδια του χρόνου, σε ελάχιστα λεπτά.

Η πρώτη και μοναδική συσκευή για μη επεμβατικό lifting με έγκριση του F.D.A.

Με μη χειρουργικές θεραπείες, όπως το Dermalift, τα πράγματα γίνονται πιο απλά για αρκετές γυναίκες. Χωρίς αναισθησία και νυστέρι, με τη χρήση ενός καινοτόμου ιατρικού μηχανήματος οι ρυτίδες έκφρασης εξομαλύνονται, ο τόνος της επιδερμίδας βελτιώνεται, και το δέρμα αναζωογονείται, αποκτώντας νεανική όψη και υφή.

Το εν λόγω ιατρικό μηχάνημα ξεχωρίζει διότι είναι το πρώτο και μοναδικό που έχει πάρει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (F.D.A.) για μη επεμβατικό lifting προσώπου και των ματιών.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Χρησιμοποιεί την υπερσύγχρονη τεχνολογία DeepSEE, η οποία επιτρέπει στον εκάστοτε ιατρό να βλέπει κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στοιβάδες του δέρματος και των μυών και να θεραπεύει σε συγκεκριμένα βάθη -και κυρίως στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα- χωρίς να επηρεάζει τις ανώτερες στοιβάδες.

Με απλά λόγια, ο γιατρός χρησιμοποιεί υπέρηχους, οι οποίοι μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος όπου υπάρχουν ρυτίδες, λεπτές γραμμές και χαλάρωση. Έτσι, επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος με τη μέγιστη ασφάλεια και ακρίβεια.

Lifting με ορατό αποτέλεσμα σε μόλις τριάντα λεπτά

Πλέον λοιπόν, κάποιος μπορεί να επιλύσει προβλήματα που αφορούν στην εικόνα του άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία: Από διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος, μέχρι επαναφορά των ζυγωματικών και επαναδημιουργία του περιγράμματος του προσώπου, είναι σήμερα πιο εύκολο από ποτέ να πραγματοποιηθούν με αυτήν την πρωτοποριακή και αποτελεσματική θεραπεία μη επεμβατικού lifting.

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι η διαδικασία διαρκεί μόλις τριάντα λεπτά, ενώ το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό. Παρατηρείται άμεση σύσφιξη ενώ σταδιακά μέσα στους επόμενος δύο- τρεις μήνες το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται.

lifting2

Υπάρχουν παρενέργειες;

Φυσικά, το παραπάνω ερώτημα είναι αυτό που απασχολεί τον καθένα πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε παρέμβαση στο πρόσωπο ή το σώμα του. Η ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας, στη συγκεκριμένη αλλά και σε κάθε θεραπεία, για αυτό και το Dermalift είναι εξαιρετικά ασφαλές. Πέρα από την έγκριση του F.D.A, αποτελεί μία ανώδυνη θεραπεία που δεν επιφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες ή βλάβες που ενδέχεται να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για τη σύσφιξη του δέρματος.

Οι ασθενείς δεν χρειάζονται χρόνο για αποθεραπεία, ενώ μετά τα τριάντα λεπτά που διαρκεί η συνεδρία μπορούν να επιστρέψουν αμέσως στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

lifting3