ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τουρισμός: Ψηφιακά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων ετοιμότητας για τους εργαζόμενους

Τουρισμός: Ψηφιακά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων ετοιμότητας για τους εργαζόμενους

Στο πλαίσιο των πρωτόγνωρων προκλήσεων που δημιούργησε ο κορωνοϊός σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομίας και της κοινωνίας, η ManpowerGroup ανταποκρίνεται και προβαίνει σε μια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, μέσα από την προσφορά δωρεάν ψηφιακών σεμιναρίων, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των εργαζομένων του κλάδου που δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα, του Τουρισμού.

Αν λοιπόν εργαζόσουν στον κλάδο του Τουρισμού και τα σχέδια σου άλλαξαν λόγω COVID-19, αναζητάς τα επόμενα σου βήματα και επιθυμείς να αναπτύξεις την «ετοιμότητα» σου, η ManpowerGroup, o παγκόσμιος ηγέτης στην εύρεση και στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, είναι εδώ για εσένα για να επαναφέρει την ενέργεια και την δημιουργικότητα σου.

Επίλεξε ανάμεσα στα παρακάτω σεμινάρια:

MPG Webinar post

«Σύνταξη Ελκυστικού Βιογραφικού Σημειώματος»

Το βιογραφικό σου σημείωμα αποτελεί το μέσο για να παρουσιάσεις σε πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες και στο επαγγελματικό σου δίκτυο όσα έχεις μάθει και καταφέρει στη διάρκεια της καριέρας σου.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 27/05/2020 | 10/05/2020 | 01/07/2020 | 16:00 - 18:00

MPG Webinar post2

«Συμβουλές για να ξεχωρίσετε σε μια Συνέντευξη»

Για κάποιους, μία συνέντευξη εργασίας μπορεί να αποτελεί μία συναρπαστική και συνάμα προκλητική εμπειρία ενώ για άλλους μια τρομακτική προοπτική. Όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα, μία καλή προετοιμασία συντελεί σημαντικά στην επιτυχία του κάθε εγχειρήματος. Η συνέντευξη δεν αποτελεί εξαίρεση!

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 28/05/2020 | 11/05/2020 | 02/07/2020 | 16:00 - 18:00

Επισκέψου την σελίδα μας και επίλεξε το online σεμινάριο που θέλεις να παρακολουθήσεις.