SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Karcher παρουσιάζει καινοτόμα εφαρμογή IOT στο νέο της μηχάνημα

Η Karcher παρουσιάζει καινοτόμα εφαρμογή IOT στο νέο της μηχάνημα

Μία νέα, καινοτόμα εφαρμογή παρουσίασε η Karcher στις 18 Δεκεμβρίου, ξαφνιάζοντας ευχάριστα όχι μόνο το πιστό της κοινό, αλλά και όλους όσοι παρακολούθησαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και περιεκτικό live streaming event!

Η Karcher είναι μία εταιρεία με πολλές καινοτομίες στη φαρέτρα της αλλά αυτή τη φορά μας παρουσίασε κάτι που πραγματικά κανείς δεν περίμενε: Μια εφαρμογή IOT! Η Karcher, λοιπόν, μπαίνει δυναμικά… στα κινητά μας με μια πρωτοποριακή εφαρμογή, καθώς το Home & Garden app, φέρνει το ΙΟΤ στα μηχανήματα καθαρισμού!

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο «IOT», να αναφέρουμε ότι το IOT (Internet of Things) είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα δίκτυο συσκευών ή πραγμάτων, στα οποία έχει ενσωματωθεί software και τους επιτρέπει να συνδέονται στο διαδίκτυο, προσφέροντας έτσι μια σειρά νέων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, με μια εφαρμογή ΙΟΤ στο smartphone μας, μπορούμε να ανάψουμε και να κλείσουμε το θερμοσίφωνα, τα φώτα, τις κάμερες στο σπίτι μας και από σήμερα και… το πλυστικό μας μηχάνημα!

Αρκεί φυσικά, αυτό να μην είναι ένα οποιοδήποτε πλυστικό μηχάνημα, αλλά ένα από τα πλυστικά της νέας σειράς Κ Smart Control της Karcher.
Αξιόπιστα, αποτελεσματικά, τώρα και… «έξυπνα» πλυστικά από την Karcher

Η Karcher είναι μία εταιρεία με μεγάλη παράδοση στα πλυστικά μηχανήματα και τα νέα της προϊόντα πληρούν τις ίδιες αυστηρές προϋποθέσεις: Δεν είναι μόνο τα κορυφαία της αγοράς, τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά, όπως είναι το αναμενόμενο, άλλωστε, αλλά επίσης διαθέτουν μια σειρά ολοκαίνουριων χαρακτηριστικών που ανεβάζουν σημαντικά το επίπεδο:

Όπως πληροφορηθήκαμε στο live streaming event της Karcher την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, είναι ότι είναι εφοδιασμένα με

-Βoost Μode για extra δύναμη,
-Smart Control πιστόλι,
- 3 σε 1 Μulti Jet ακροφύσιο και
- Bluetooth connection για να συνδέονται με το κινητό μας!

Αυτή ακριβώς η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth που διαθέτουν, σημαίνει ότι κατεβάζοντας την εφαρμογή της Karcher Home & Garden στο κινητό μας τηλέφωνο ή το τάμπλετ μας, θα μπορούμε να συναρμολογούμε, να ρυθμίζουμε, ακόμα και να κάνουμε service στο πλυστικό μας, real time, απλά και εύκολα, μέσω Internet!

Μια πραγματικά εντυπωσιακή καινοτομία, που βάζει τα πλυστικά μηχανήματα στον χώρο του IOT και η οποία μπορεί να γίνει άμεσα το εργαλείο που θα μας λύσει τα χέρια. Αν θέλουμε να είμαστε εμείς μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα που θα πάρουν στα χέρια τους ένα εξελιγμένο πλυστικό Κ Smart Control, μπορούμε απλά να το παραγγείλουμε, τώρα!

Τρεις τυχεροί έχουν ήδη ως δώρο το κορυφαίο Κ5 Smart Control
Στο live streaming event της Karcher όμως δεν ενημερωθήκαμε μόνο για τις καινοτομίες στα νέα της πλυστικά μηχανήματα, καθώς κάποιοι από εμάς τους θεατές, κέρδισαν ακόμα περισσότερα: Τρεις τυχεροί που παρακολούθησαν το event κέρδισαν το καινούριο, κορυφαίο Κ5 Smart Control και είναι ήδη από τους πρώτους που το έχουν στην Ελλάδα!

Η Karcher μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε όσα έγιναν στο πρωτότυπο event, ξανά και ξανά, για να μάθουμε πολλά και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα. Ένα διάρκειας σχεδόν 5 λεπτών βίντεο, που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Μία καινοτομία από την Karcher που προχωρά στη νέα εποχή και κάνει τα πλυστικά της μηχανήματα, τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά, ακόμα πιο εύχρηστα και λειτουργικά: Με μία εφαρμογή από το κινητό μας τηλέφωνο και τα πλυστικά της νέας σειράς Κ Smart Control της Karcher γίνονται τα μηχανήματα που θα μας λύσουν τα χέρια!