ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Friesland Campina Hellas - NOYNOY: Στήριξε την ελληνική κοινωνία και το 2020

Friesland Campina Hellas - NOYNOY: Στήριξε την ελληνική κοινωνία και το 2020

Ενίσχυση  των πρωτοβουλιών προσφοράς σε όλη τη χώρα

Η Friesland Campina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ,πιστή στη δέσμευση προσφοράς και στις αξίες της, επιφέρει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, συνεισφέροντας στους στόχους του Ο.Η.Ε. για μηδενική πείνα και φτώχεια.

Η εταιρεία το 2020στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό τωνσυνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, τυρί, γιαούρτι και βούτυρο.

Κατά τη διάρκεια του 2020, με την πανδημία να καλπάζει σε παγκόσμια κλίμακα και τις ανάγκες όπως η πρόσβαση στην τροφή και η διασφάλιση της υγείας να βρίσκονται στο επίκεντρο, η εταιρεία ενίσχυσε την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία. Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας» και με πυλώνες προσφοράς τις πρωτοβουλίες «Φροντίδα και Αγάπη» και «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για Κάθε Παιδί», συνέβαλε στη βελτίωση της καθημερινότητας χιλιάδων συμπολιτών μας, ανακουφίζοντας από τα ζητήματα σίτισης με τα οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι.

Για δέκατη χρονιά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Φροντίδα και Αγάπη», η Friesland Campina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ σε συνεργασία με περισσότερους από 400 φορείς και κοινωνικές δομές, προχώρησε το 2020 σε πράξεις συνεισφοράς συνολικής αξίας €492.000.Η ενέργεια, που έχει ξεκινήσει από το 2011,στηρίζοντας συστηματικά συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα, έγινε όχημα προσφοράς γαλακτοκομικών προϊόντων σε οργανισμούς, ΜΚΟ, δήμους και άλλους φορείς.

Μέχρι σήμερα, η συνολική προσφορά της πρωτοβουλίας ανέρχεται σε €2.500.000.

Την ίδια στιγμή με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, η Friesland Campina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ συνέχισε για πέμπτη χρονιά την πρωτοβουλία «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», για να μη λείψει από κανένα παιδί το γάλα, που είναι βασικό συστατικό για τη σωστή ανάπτυξη, την καλή διατροφή και την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Μέσα στο2020 η στήριξη σε φορείς που φροντίζουν παιδιά και δήμους ξεπέρασε τα 2.050.000ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ, ενώ από την έναρξη του προγράμματος, το 2015, μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει προσφέρει πάνω από4.150.000 ποτήρια γάλα σε δεκάδες ιδρύματα, φορείς και δομές υποστήριξης ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα.

Η Friesland Campina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, ανανεώνει τη δέσμευσή της για προσφορά. Με αστείρευτη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, στηρίζοντας με συνέπεια τους συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ