ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια νέα σελίδα στην ιστορία των 2 in1: Η Lenovo παρουσιάζει το νέο Yoga™ Book στην Ελλάδα!

Σε μία αποκαλυπτική βραδιά και παρουσία φίλων και εκπροσώπων της τεχνολογίας, του design, των gadget και των δημιουργικών προκλήσεων, η Lenovo παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο Yoga™ Book, την λεπτότερη και ελαφρύτερη 2-σε-1 συσκευή στον κόσμο που προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Το Yoga™ Book, με τις πρωτότυπες, πρακτικές και δημιουργικές του λειτουργίες, είναι απαραίτητο ‘’εργαλείο’’ για ανθρώπους σύγχρονους, δυναμικούς, που έχουν απαιτητική καθημερινότητα και ζουν γρήγορους και έντονους ρυθμούς.

Το μοναδικό του design, η κομψή αισθητική του, αλλά το ότι είναι λεπτό και ελαφρύ, είναι τα πρώτα στοιχεία που τραβούν την προσοχή όσων κοιτούν το Yoga™ Book για πρώτη φορά, όμως γρήγορα τους "κερδίζουν" τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως η κινηματογραφική ποιότητα ήχου και εικόνας, η φορητότητα και η ευκολία χρήσης του εικονικού halo πληκτρολόγιου που εμφανίζεται μόνο όταν το χρειάζεσαι αλλά και η απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Yoga™ Book κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εντυπωσιάστηκαν και από τη χρήση του Real Pen, μιας γραφίδας με πραγματικό μελάνι, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψηφιοποιήσει σε πραγματικό χρόνο, σημειώσεις, σκίτσα, μηνύματα, είτε επάνω σε χαρτί, είτε απευθείας στο create pad.

Στην ίδια εκδήλωση, οι δημιουργικές δυνατότητες του Yoga™ Book αναδείχθηκαν και με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Σκιτσογράφος δημιούργησε σε πραγματικό χρόνο σκίτσα των καλεσμένων, με τη χρήση του real-pen, αποκαλύπτοντας in action την ευκολία στη χρήση και τις δημιουργικές δυνατότητες της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Yoga™ Book διατίθεται στην Ελλάδα σε 2 εκδόσεις: Android σε χρώμα Champagne Gold (χρυσό) ή Gunmetal Grey (γκρι) και Windows (με Windows 10 Pro) σε μαύρο χρώμα. Τα μοντέλα διατίθενται είτε με συνδεσιμότητα WiFi, είτε με συνδεσιμότητα WiFi και 4G.

Με το Yoga Book, η LenovoΤΜ υποδέχεται μια νέα εποχή στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε πολλά περισσότερα, από μία μόνο συσκευή.

#yogabook #grlaunch

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης