ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εύκολη αναζήτηση μέσω του chatbot του CNN Greece

Την τελευταία τάση στο χώρο των εφαρμογών αναζήτησης και επικοινωνίας υιοθετεί το CNN Greece, το οποίο είναι ένα από τα πρώτα ενημερωτικά sites στην Ελλάδα που απέκτησε το δικό του chatbot.

Τα chatbots αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στο εξωτερικό και πρακτικά είναι μία εφαρμογή που υλοποιείται μέσω του Facebook Messenger ή άλλης εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων (instant messaging) και προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης επικοινωνίας και αναζήτησης. Στην περίπτωση του chatbot του CNN Greece, η πλατφόρμα που έχει επιλεγεί αρχικά είναι αυτή του Facebook Messenger.

Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν ένα chat μέσω της σελίδας του CNN Greece στο Facebook και μετά το αρχικό καλωσόρισμα έχουν τη δυνατότητα να πληκτρολογούν λέξεις – κλειδιά και να βλέπουν άμεσα στο chat τα πιο σχετικά άρθρα του CNN Greece. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή και η υπηρεσία, δεδομένου ότι είναι αυτοματοποιημένη, είναι διαθέσιμη καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου χωρίς καμία διακοπή.

Κατά την πρώτη σύνδεση, ο επισκέπτης ερωτάται και αν επιθυμεί να εγγραφεί στο newsletter του CNN Greece που περιλαμβάνει τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και αποστέλλεται σε καθημερινή βάση. Επίσης, το σύστημα καθοδηγεί τον χρήστη με ερωτήσεις προκειμένου να τον διευκολύνει να βρει το δημοσίευμα που αναζητεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης