SUSTAINABLE NEWS

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση για τo Food Sustainability από το CNN Greece και την TÜV HELLAS

Οι νέες τάσεις στα τρόφιμα αλλά και οι εξελίξεις στα τρόφιμα είναι τα θέματα της ανοικτής διαδικτυακής συζήτησης με θέμα  «Food Sustainability και τις νέες τάσεις» που διοργανώνουν το CNN Greece και η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Δείτε ζωντανά τη διαδικτυακή συζήτηση:

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι προκλήσεις που έφερε η πανδημία, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο αλλά και οι νέες διατροφικές τάσεις που επηρεάζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις. Παράλληλα, κορυφαία στελέχη της αγοράς και επιχειρηματίες θα αναδείξουν μια σειρά από παραδείγματα επιχειρηματικών πρακτικών και σχεδίων που αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι κ.κ.:

  • Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President South East Europe TÜV NORD
  • Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Νικόλαος Γδοντέλης, Επιστήμονας Τροφίμων, Ιδρυτής cibum.gr
  • Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports
  • Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ

Τη συζήτηση συντονίζει ο Δημήτρης Πεφάνης, Director of Financial and Business Content του CNN Greece

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης