ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διμέτωπη επίθεση Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι αποτελούν διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά και ζήτησε ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές και επίσπευση των εθνικών εκλογών. 

«Ζητάμε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής τώρα. Να σηματοδοτήσουν την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ. Τώρα πρέπει και η νέα γενιά να ζήσει καλύτερα με το Κίνημα Αλλαγής», είπε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ με στόχο να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματός της και πρόσθεσε:

«Και αμέσως μετά να πάμε σε εθνικές εκλογές. Γιατί διστάζετε κ.Τσίπρα; Φοβάστε; Μας είπατε ότι ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τις χάσετε. Φαίνεται ότι περιμένετε να κάνει ο Χριστός το Θαύμα του, γι αυτό τον επικαλεστήκατε πρόσφατα».

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες όλο και περισσότερο γυρίζουν την πλάτη στην λάσπη και την κοκορομαχία, δηλώνοντας πάντως ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο και τις τροπολογίες για τη 13η σύνταξη και τη μείωση του ΦΠΑ παρότι αποτελούν προεκλογικές παροχές και δώρα επειδή ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τα ποσοστά του σε ελεύθερη πτώση. Επιτέθηκε παράλληλα, με σκληρή γλώσσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του σε εργασιακά και υγεία που αποκαλύπτουν τις πραγματικές θέσεις της ΝΔ, κάνοντας λόγο για αυτογκόλ. Όπως είπε, όσο όσο κι αν αγωνίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ να «κρύψει» την πολιτική του, πίσω από συγκρούσεις και δήθεν μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, η αλήθεια φαίνεται.

Επανέφερε δε, την πρόταση για μέτρα ανακούφισης που αφορούν:

  • Την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.
  • Πρόγραμμα στήριξης για πέντε χρόνια των νέων που ξεκινούν δική τους επαγγελματική δραστηριότητα με απαλλαγή από φόρους και εισφορές,
  • Τα φορολογικά κίνητρα για τις προσλήψεις νέων ανέργων στον ιδιωτικό τομέα,
  • Πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων ζευγαριών για τρία χρόνια, για κάθε νέο παιδί που γεννιέται,
  • Κατώτερη σύνταξη στα 500 ευρώ για τον μεμονωμένο συνταξιούχο και 700 για το ζευγάρι,
  • Μείωση του κόστους παραγωγής για τους αγρότες και επιστροφή του φορολογικού συντελεστή στο 13%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης