ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Μητρόπουλου τήρησε η Βουλή

ΙΝΤΙΜΕ

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, τήρησε η Ολομέλεια της Βουλής.

Στο έργο και την προσφορά του Γιάννη Μητρόπουλου που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα.

«O καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος έπεσε θύμα, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Πλήρωσε το τίμημα της προσωπικής και επαγγελματικής του ευσυνειδησίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής. Η ανθρώπινη παρουσία του και η επιστημονική του προσφορά, επί τόσα χρόνια, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη θλίψη σε όλους όσοι τον γνώρισαν, για το αδόκητο τέλος του», είπε και πρόσθεσε:

«Τέτοιες απώλειες μας υποχρεώνουν να σκύψουμε το κεφάλι μπροστά στην τεράστια προσπάθεια και προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλης της χώρας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η Βουλή των Ελλήνων, όπως και όλο το προσωπικό της εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του». ​

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης