ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε καραντίνα η Νάντια Γιαννακοπούλου

Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε καραντίνα μπαίνει η Νάντια Γιαννακοπούλου μόλις έγινε γνωστό ότι συνεργάτης της εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα που θα μπορούσαν να σχετίζονται με Covid 19.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ που βρισκόταν στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, όπου συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, αποχώρησε και υποβλήθηκε άμεσα σε μοριακό έλεγχο.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε από την έδρα ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος και ευχήθηκε στην ίδια και τον συνεργάτη της να πάνε όλα καλά.

Όπως διευκρίνισε η βουλευτής, αύριο θα υπάρχει εικόνα για το εάν ο συνεργάτης της είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά την διενέργεια μοριακού τεστ.

Αγωνία και αναστάτωση μεταξύ των παρευρισκομένων βουλευτών δεν υπήρξε, καθώς στη Βουλή τηρούνται σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν αποστάσεις μεταξύ των βουλευτών, αλλά και χρήση μάσκας. Για περισσότερη ασφάλεια στο βήμα, τόσο στην αίθουσα της Ολομέλειας όσο και της Γερουσίας έχει τοποθετηθεί προστατευτικό πλεξιγκλάς.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ πρόσφατα έχασε από κορωνοϊό έναν από τους πιο αγαπημένους της φίλους, μόλις 39 ετών. Σε ανάρτηση της στο Facebook ανέφερε:

«Είμαι συντετριμμένη. Έχασα έναν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Έναν νέο άνθρωπο 39 χρονών. Ο κορωνοϊός τον έκλεψε από την οικογένεια του, από την οικογένεια του ΟΣΥ, από την συνδικαλιστική του ομάδα, από την παράταξή μας.

Παναγιώτη Κώστα μας άφησες πολύ νωρίς. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό σε όλους μας. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ αγαπημένε μου φίλε και θα είμαι πάντα δίπλα στην οικογένειά σου. Καλό σου ταξίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης