ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης κατά Τζάκρη για τη δήλωση ότι οι νεκροί της Covid θα ξεπεράσουν τον Εμφύλιο

Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε πού μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19, να συγκρίνει νεκρούς Εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας INTIME

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη προκάλεσε η επίκαιρη ερώτησή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, στην οποία αναφέρει ότι οι θάνατοι Covid-19 θα ξεπεράσουν αυτούς του Εμφυλίου Πολέμου, για να ρωτήσει στη συνέχεια γιατί φτάνει η Ελλάδα σε νεκρούς την Μεγάλη Βρετανία.

Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε πού μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19, να συγκρίνει νεκρούς Εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας.

«Εμείς ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους και εσείς κοιτάτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να κάνετε μικροκομματική πολιτική», υπογράμμισε ο υπουργός. Παράλληλα της υπενθύμισε αυτό, που και ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε, ότι το σύστημα καταγραφής θυμάτων covid της Μεγάλης Βρετανίας οδηγεί σε μείωση 20% των καταγεγραμμένων θανάτων σε σχέση με το δικό μας.

Τέλος τόνισε ότι η λύση στην πανδημία είναι μία, η εμβολιαστική κάλυψη και τα μέτρα που πολέμησε και καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ η εφαρμογή των οποίων αύξησαν κατά 17% την προστασία του πληθυσμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης