ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια: Σκέφτονται αλλιώς γιατί ζουν αλλιώς

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά μέτρα για την ακρίβεια τώρα, όπως κάνουν οι κυβερνήσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη, ώστε να μείνει η κοινωνία όρθια

Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την ακρίβεια παρουσιάζει, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χάνει την ευκαιρία να ζητήσει μέτρα για την ακρίβεια τώρα, όπως κάνουν οι κυβερνήσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη, ώστε να μείνει η κοινωνία όρθια.

Στο βίντεο παρουσιάζονται πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, αλλά και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε που προκάλεσαν αντιδράσεις στην κοινωνία.

Τιτλοφορείται, μάλιστα, ειρωνικώς «Οδηγίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας».

«Σκέφτονται αλλιώς γιατί ζουν αλλιώς», ακούγεται η φωνή της εκφωνήτριας, η οποία επαναλαμβάνει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία:

  • μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.
  • Πλαφόν στις τιμές της ενέργειας.
  • Μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης.
  • Κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης