ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Νικολαΐδη: Μας αφήνει μια τεράστια κληρονομιά

«Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος © Intime p.a.

Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στέλνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού. Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή. Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του».

O δυο φορές αργυρός ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε από τη ζωή στα 43 χρόνια του μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook με μια ανάρτηση που ήταν γραμμένη από τον ίδιο και η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα το πρωί μετά τον θάνατό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης