ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολυμπιακοί Κωφών: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στα «χρυσά» κορίτσια

Facebook / Deaflympics Hellenic Team (@deaflympics.hellenic.team)

Συγχαρητήρια μηνύματα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την γυναικεία εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, στη Σαμψούντα του Πόντου έστειλε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε σε συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ότι «η κορυφαία, παγκόσμια, επιτυχία σας δείχνει το μέγεθος των σωματικών αλλά και ψυχικών σας δυνάμεων και αποτελεί εμβληματικό παράδειγμα προς μίμηση. Θερμά συγχαρητήρια».

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ για την κατάκτηση του χρυσού στους #Deaflympics2017, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει ιστορική την επιτυχία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ για την κατάκτηση του χρυσού στους #Deaflympics2017. Ιστορική η επιτυχία σας!».

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών και δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών που ανέβασαν τη χώρα μας ψηλά, κάνοντας μας όλους υπερήφανους. Η νίκη τους αποδεικνύει περίτρανα πως κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί ισχυρότερο, μπροστά στη θέληση, την επιμονή, την ομαδικότητα και την πίστη στο στόχο».

Μέσω twitter και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μπάσκετ Κωφών Γυναικών που κατέκτησε το Χρυσό στους #Deaflympics2017. Μας κάνατε υπερήφανους!».

Τα θερμά του συγχαρητήρια και τη μεγάλη του συγκίνηση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική κωφών γυναικών στο μπάσκετ στους Deaflympics της Τουρκίας, εξέφρασε και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του, ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «τα κορίτσια μας με τη δυναμική τους εμφάνιση και τη θριαμβευτική τους νίκη, κατέκτησαν δικαιωματικά την κορυφή του κόσμου και έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης