ΣΠΟΡ

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε με νίκη το 2015 καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ

Reuters / Stringer

Με νίκη 4-0 επί της Μπέτις ολοκλήρωσε την χρονιά η Μπαρτσελόνα, στην κορυφή της Primera, καταρρίπτοντας το ρεκόρ σκοραρίσματος σε μια χρονιά με 180 γκολ.

Σε μια βραδιά όνειρο, μπροστά στο κοινό της, η Μπαρτσελόνα έκανε "παρέλαση" μπαίνοντας στο Καμπ Νόου με τα 5 τρόπαια που κατέκτησε το 2015, με τους οπαδούς της να την αποθεώνουν και τους παίκτες της Μπέτις να αποδίδουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς.

Τα φλας άστραψαν για μια ακόμη βραδιά στην Βαρκελώνη για να αποτυπώσουν την περηφάνια ενός συλλόγου με την κατάκτηση όλων των τίτλων στον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι είναι για το 2015 η κορυφαία ομάδα.

Η Μπέτις δεν θα μπορούσε να χαλάσει το πάρτυ της Μπαρτσελόνα και το 4-0 ήρθε πολύ φυσιολογικά για ολοκληρώσει το 2015 με ένα ακόμη ρεκόρ. Η Μπάρτσα έφτασε τα 180 γκολ συνολικά την χρονιά που φεύγει, 2 περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης το 2014.

Παράλληλα ο Μέσι πανηγύρισε τις 500 συμμετοχές του με την φανέλλα της Μπαρτσελόνα με ένα γκολ, αποκαλύπτοντας στο τέλος το μυστικό της ομάδας: "έχουμε μια ομάδα, που ενθουσιάζεται ακόμη στην ιδεά να κερδίζει".

Δύο γκολ πέτυχε ο Σουάρες και ένα αυτογκόλ του Βέστερμαν διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για την Μπάρτσα που αποχαιρετά το 2015 στην κορυφή με 38 βαθμούς (όσους και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που κέρδισε 2-0 εκτός την Βαγιεκάνο), αλλά ένα ματς λιγότερο από τους ροχιμπλάνκος. Ο Κριστιάνο που ξελάσπωσε την Ρεάλ στο 3-1 επί της Σοσιεδάδ, διατήρησε την "βασίλισσα" στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς.

Διαβάστε και αυτό

Ο Μέσι φτάνει τα 500 ματς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης