ΣΠΟΡ

Ο Πλατανιάς υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε ισοπαλία 1-1 στα Χανιά

Ο Πλατανιάς υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε ισοπαλία 1-1 στα Χανιά
EUROKINISSI

Κακός δαίμονας του Ολυμπιακού ο Πλατανιάς, σταμάτησε το σερί νικών των ερυθρόλευκωνυποχρεώνοντας τον σε ισοπαλία 1-1 στο τελευταίο ματς της 18ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε μπαστούνια και αυτή την φορά από τον Πλατανιά στο πρώτο ημίχρονο. Δύσκολα έβγαζε φάσεις και αντίθετα η άμυνα του είχε κενά, με τον Ρομπέρτο να χρειάζεται να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις. Όμως στο 35 δεν είχε απάντηση στο σουτ του Ράμος, που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πλατανιά.

2448521


(Πηγή: EUROKINISSI)

Η είσοδος του Φορτούνη στο 59 αντί του Καμπιάσο έκανε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, που πίεσε την εστία του Σωτηρίου, ενώ ο Πλατανιάς έπαιζε σφιχτή άμυνα για να διατηρήσει το προβάδισμα.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος σκόραρε το 13ο γκολ της σεζόν στο 72 μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Πλατανιά για το 1-1. Μέχρι το φινάλε του αγώνα το ματς παίχθηκε στο μισό του γηπέδου δίχως όμως άλλο γκολ.

Ο Πλατανιάς είναι η μοναδική ομάδα, που έχει υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στις 2 ισοπαλίες του εντός συνόρων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν το ρεκόρ του Παναθηναϊκού (δεκαετία 60) της κατάκτησης του πρωταθλήματος αήττητος. Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με 52 βαθμούς (η δεύτερη ΑΕΚ έχει 36), ενώ ο Πλατανιάς ανέβηκε στην 10η θέση και στους 20 βαθμούς, μαζί με τον Παναιτωλικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ