ΣΠΟΡ

Το CNNi σχολιάζει τον Τσιτσιπά: Προκρίθηκε στους «8» του Australian Open αλλά δεν το κατάλαβε

Το CNNi σχολιάζει τον Τσιτσιπά: Προκρίθηκε στους «8» του Australian Open αλλά δεν το κατάλαβε
Οι νίκες του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζονται στο Australian Open AP Photo/Hamish Blair

Viral έγινε η σημαντική νίκη του Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά το Σάββατο στο Australian Open, όχι μόνο διότι του χάρισε σημαντική πρόκριση τους «8» της διοργάνωσης αλλά κυρίως για τον τρόπο που... δεν το πανηγύρισε

Η ένταση του αγώνα ανάμεσα στον Μπενουά Περ και τον Στέφανο Τσιτσιπά είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να μην καταλάβει ότι πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Australian Open.

Κάτι που σχολίασε το CNNi γράφοντας: «Ο Στέφος Τσιτσιπάς έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τον Μπενουά Περ στον τρίτο γύρο του Australian Open, τόσο πολύ που όταν τελικά τον κέρδισε δεν κατάλαβε ότι ο αγώνας είχε τελειώσει... όταν οι οπαδοί σηκώθηκαν για να χειροκροτήσουν τον Τσιτσιπά, αυτός αντί να σπεύσει να πανηγυρίσει, ο Έλληνας κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του γηπέδου σαν να περίμενε κι άλλο σερβίς.

Η ανακοίνωση της νίκης από τον διαιτητή τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι είχε νικήσει και γύρισε γρήγορα, με εμφανή έκπληξη, για να πάρει το δρόμο προς το φιλέ για να σφίξει το χέρι του αντιπάλου του και στη συνέχεια να γιορτάσει τη νίκη του», σχολιαζει το CNNi.

Σημειώνεται πως σήμερα από τη συνέχεια του Australian Open αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη καθώς η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) σε 1 ώρα και 35 λεπτά από την Αμερικανίδα αθλήτρια Τζέσικα Πέγκουλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ