ΣΠΟΡ

Συνεχίζει να έχει το πλεονέκτημα για τον τίτλο στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα νικώντας την Μπέτις

Reuters / Marcelo Del Pozo

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε άλλα πέρασε με τρίποντο από την Σεβίλλη και την έδρα της Μπέτις διατηρώντας το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Είχαν προηγηθεί οι νίκες 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ρεάλ, που συνεχίζουν το κυνήγι.

Η σωστή αποβολή του Βέστερμαν στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης απλοποίησε τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα, που τα είχε βρει σκούρα από το σκληρό παιχνίδι των Ανδαλουσιάνων.


(Πηγή: Reuters / Marcelo del Pozo)

Στο 50 ο Ράκιτιτς και στο 81 ο Σουάρες (από μαγική πάσα του Μέσι) με το 35o του γκολ διαμόρφωσαν τη νίκη 2-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις, που διατήρησε τους Καταλανούς πρώτους (με διαφορά τερμάτων) με 85 βαθμούς.


(Πηγή: Reuters / Marcelo del Pozo)

Τόσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχοντας το μυαλό της στην ρεβάνς με την Μπάγερν για το Champions League και τον Σιμεόνε τιμωρημένο στην κερκίδα, χρειάστηκε να μπουν στον αγώνα ο Τόρες με τον Γκριεζμάν στην ανάπαυλα, για να σκοράρει ο Γάλλος και να δώσει τη νίκη με 1-0 επί της Βαγιεκάνο.


(Πηγή: Reuters / Suzana Vera)

Στους 84 βαθμούς είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που αγωνίστηκε πρώτη στο Σαν Σεμπαστιάν και παρότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μπενζεμά ήταν εκτός (κάνουν προσπάθεια να προλάβουν την ρεβάνς με την Σίτυ), ανέλαβε ο Μπέιλ να «καθαρίσει» με κεφαλιά στο 80 την Σοσιεδάδ επίσης με 1-0.


(Πηγή: Reuters / Vincent West)

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Μπαρτσελόνα παίζει με Εσπανιόλ (εντός, 8/5) και Γρανάδα (εκτός, 15/5), η Ατλέτικο Μαδρίτης με Λεβάντε (εκτός, 8/5) και Θέλτα (εντός, 15/5) και η Ρεάλ Μαδρίτης με Βαλένθια (εντός, 8.5) και Λα Κορούνια (εκτός, 15/5) (όλοι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 18.00)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης