ΣΠΟΡ

Οι Γουόριορς αναδείχτηκαν πρωταθλητές Δύσης στο ΝΒΑ και παίζουν με τους Καβς τελικό

Reuters / Kelley L Cox - USA TODAY Sports

Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε και οι Γουόριορς θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο NBA απέναντι στους Καβς του Λεμπρόν Τζέιμς (σε επανάληψη του περυσινού τελικού), καθώς κέρδισαν 96-88 στην έδρα τους την Οκλαχόμα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή της σειράς των τελικών της Δύσης από το 1-3 σε 4-3, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι Γουόριορς έγιναν η 10η ομάδα στην ιστορία των playoffs που επιστρέφει από το 1-3. Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν όπως και πέρσι τους Καβαλίερς και σειρά θα αρχίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Όκλαντ, με τους «πολεμιστές» να έχουν πλεονέκτημα έδρας.


(Πηγή: Reuters / Kelley L Cox - USA TODAY Sports)

Ένα εντυπωσιακό τρίτο δωδεκάλεπτο, με επί μέρους σκορ 29-12, έκανε τη διαφορά για το Γκόλντεν Στέιτ του Στιβ Κερ. Ο Στεφ Κάρι είχε 36 πόντους με 7/12 τρίποντα. Μάλιστα με 32 εύστοχα σουτ πίσω από τα 7,25μ. έκανε ρεκόρ για το ΝΒΑ σε μια σειρά 7 αγώνων. Ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε 21 πόντους και 6/11 τρίποντα.

Για τους Θάντερ ο Κέβιν Ντουράντ είχε 27 πόντους με καλά ποσοστά (10/19 σουτ), αλλά όχι και βοήθεια από τους υπόλοιπους. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε στους 19 με 7/21 σουτ, ο Σερζ Ιμπάκα πρόσθεσε άλλους 16, αλλά οι υπόλοιποι δεν είχαν ουσιαστική συνεισφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης